צרו קשר
יועץ עסקי למסעדה יועץ עסקי למסעדה

יועץ עסקי למסעדהענף המסעדנות הוא אחד הענפים המבוקשים ביותר בישראל, המושך אליו יזמים רבים, בעיקר צעירים, המנסים את מזלם בתחום. על פי הערכה סטטיסטית פועלים כיום בישראל כ-12,000 אלף מסעדות, בתי קפה ופאבים. אך עם זאת, הענף נחשב לאחד הקשים ועתירי הסיכונים במשק, מאחר ועסקי המסעדנות תלויים במשתנים רבים אשר מושפעים בין היתר מיוקר המחיה, מהמצב הביטחוני ועוד. הסטטיסטיקה מראה שמספר המסעדות ובתי הקפה הנפתחים ונסגרים בתקופה של 5 שנים הוא מהגבוהים במשק. על מנת שלא להיכנס לסטטיסטיקה העגומה הזו, חשוב להתנהל בצורה נבונה ויעילה ועל-פי תכנית עסקית מסודרת.

לשם כך מומלץ להסתייע בשירותיו של יועץ עסקי בעל ידע וניסיון בתחום המסעדנות, שיידע להעריך ולנתח את גורמי הסיכון, לבצע אבחון עסקי ובהתאם לכך יבנה למסעדה תכנית עסקית, ינחיל כלים נכונים לניהול העסק וכן יספק שירותי ליווי עסקי ויעוץ ארגוני לבעלי המסעדה על מנת להוביל את העסק להצלחה כלכלית ושגשוג לטווח הארוך.

הסתייעות ביועץ עסקי יכול לעשות את כל ההבדל בין מסעדה כושלת למסעדה מצליחה ומשגשגת.

יועץ עסקי למסעדות בהקמה

לפתוח מסעדה זה לא עסק פשוט, במיוחד ליזמים חסרי ניסיון בתחילת דרכם. לכן מומלץ להיעזר בשירותיו של יועץ עסקי אשר יסייע בתחומים הבאים:

  • בחינת כדאיות לפתיחת המסעדה.
  • גיוס מקורות מימון כדאיים.
  • סיוע בהוצאת היתרים ורישיונות נדרשים הכרוכים בבירוקרטיה לא פשוטה.
  • בניית תכנית עסקית אסטרטגית.
  • תמחור נכון של המנות.
  • מיפוי עלויות לטווח הקצר ולטווח הארוך של המסעדה.
  • הגדרת תקציבים לעיצוב, שיווק ותפעול המסעדה.
  • אימון מנהלים, גיוס עובדים והכשרתם.

בבנייה והטמעה של תהליכי עבודה יעילים ובכך להימנע בהמשך הדרך מהתנהלות מוטעית אשר עלולה להזיק למסעדה.

יועץ עסקי עבור מסעדות קיימות

זה לא סוד שניהול מסעדה אינו עניין של מה בכך ודורש אופי חזק לצד התנהלות נכונה. היכולת לשמור על המסעדה כעסק ריווחי הנמצא בהליך מתמיד של צמיחה וגדילה דורש ידע והכוונה מקצועיים. ניתן למצוא מסעדות אשר נמצאות בשוק כבר שנים רבות ונוחלות הצלחה וזאת בזכות אבחון עסקי נכון, תכנון עסקי מוקפד וראייה כוללנית של שוק המסעדנות בארץ.

יועץ עסקי יבצע באופן מקצועי ואובייקטיבי אבחון עסקי של העסק בהתייחסות להתנהלות שוטפת, שיטות העבודה, אבחון כוח אדם וניהול מלאים, כמו גם קונספט המסעדה והתאמתו לקהל היעד וכן יעריך את גורמי הסיכון מול המתחרים הפועלים באותה זירה. בהתאם לתוצאות האבחון יידע לכוון, להנחיל כלים נכונים לניהול העסק, יכין תכנית עסקית להתנהלות פיננסית והבאת העסק למיצוי מלוא הפוטנציאל וילווה את  בעלי העסק לאורך כל התהליך. זאת בין היתר באמצעות בניית אסטרטגיית שיווק, שינוי התפריט, תמחור נכון של המנות המוצעות בתפריט בהתאם לאזור הסוציו-דמוגרפי והמתחרים באזור, עיצוב מחדש של המסעדה והחלפת צוות העובדים במידת הצורך.

גולדה
נתח קצבים
פודסטיישן
עוצמה שיווק
ארד  שרותי מיזוג אוויר
א.א.י הנדסה
דפוס איילון
דפוס סטיקי
ממרם יבוא ושיווק ציוד רפואי
קהילנט מערכות תוכנה
ארקור קפה
קידמה קפה בע"מ
פ.פישלס יבוא ושיווק ציוד שייט
קיה
נאמן קונדיטוריות וקפה
א.ר.פ.ד.י
הדפס אומנותי ירושלים
אי ויזיון עבוד שבבים
vmk diamonds
ליוגב
modcon
sizmore
flame tech
דונם
אבגן טריידינג
צור איתנו קשרהשאר פרטים ונחזור אליכם עוד היום!